Si coneixes la zona de la Costa Brava i l’Empordà, segurament t’haurà passat pel cap el comprar una casa rústica a algún dels seus preciosos pobles. És probable que la màgia que inunda els seus paisatges et transporti a uns temps passats. Un temps en què es vivia més intensament i en contacte amb els ritmes de la natura. A House Catalonia posem a la teva disposició una àmplia Selecció de Cases Rústiques en Venda per què trobis la teva nova llar en aquest tros de paradís.

Cases Rústiques en Venda a l’Empordà

Avui és possible trobar Cases Rústiques en Venda a l’Empordà per entrar a formar part d’una antiga forma d´entendre la vida. Una opció d’acord amb el més autèntic i les tradicions d’altres temps.

Cases Rústiques en Venda a l´Empordà

L’Empordà ha estat tradicionalment un lloc d’acollida de diferents cultures. La seva situació estratègica, a cavall entre Catalunya i França ha enriquit la seva cultura. L’intercanvi de béns i coneixements des de temps immemorials ha estat una constant.

Aquest és l´entorn que les acompanya. Si alguna cosa sabem que tenen sempre les Cases Rústiques és que resulten confortables i d’aspecte natural. Per això influeixen tant la situació, com l´estructura, el volum i els elements arquitectònics de què estan compostes.

Aquesta confluència de factors s’ha plasmat en la forma en com s´han construït els pobles de l’Empordà i com han arribat fins a nosaltres. El passat de comunitats que vivíen íntegrament de l’entorn rural, de treballar els camps i cuidar els animals. Els nuclis familiars agrupats com a unitat per mantenir el nivell de vida per a mantenir un nivell de vida més server que l´actual.

L’Empordà està replet de Cases Rústiques en Venda amb encant que, en temps passats vàren ser construïdes com  a part d´enormes fortificacions i en les que és fàcil avui en dia, en elles descobrir les empremptes del passat.

Comprar Casa Rústica al Baix Empordà

El Baix Empordà està situat a la zona nord-est de Catalunya. La comarca està vorejada a l’interior pels massissos del Montgrí i Les Gavarres, i les braves aigües del mar Mediterrani per la banda de llevant. Una terra on esperen al seu interior bucòlics i impressionants pobles medievals.

Els seus màgics racons on ve de gust passejar, ens transporten en el temps per recular a passades èpoques. Cavallers, pagesos i dures jornades de treball en el camp que han escrit la seva història. Unes les condicions de vida que van confluir en un estil d´entendre la vida que perviu encara avui. Totes elles es poden veure a les pedres dels seus murs i carrers. D’aquests temps ens han arribat fins avui, excepcionals Cases Rústiques. Moltes d’elles esperen pacients un nou propietari que les retorni a la vida.

House Catalonia li ofereix els seus Serveis d’intermediació immobiliària. Si està interessat en comprar una Casa Rústica al Baix Empordà, tenim una  àmplia experiència en el mercat de cases de pobles medievals. Foixà, Rupià, Peratallada, Ullastret, etc .. son els principals, d´entre molts d´ells. L’ajudarem en la selecció de les finques disponibles que poden adaptar-se a les seves necessitats.

Comprar Casa de Poble a l’Alt Empordà

L’Alt Empordà és una bonica comarca catalana situada al vèrtex Nord-est de la província de Girona. És un tros de terra en el que perdre´s és trobar de nou la sintonia amb els ritmes de la natura. Retrobar-se de nou, amb una gran història, espectaculars i pintorescos paisatges. En definitiva, un lloc ideal en el que comprar una Casa rústica i emprendre un nou estil de vida.

La varietat de paisatges i entorns naturals que ofereix l’Alt Empordà és única. No és comparable a cap altra zona de la Costa Brava. Podem trobar les zones baixes i pantanoses que formen els Aiguamolls de l’Empordà, amb els nuclis principals de Castelló d’Empúries i Sant Pere Pescador, les zones de muntanya amb espessos boscos d’alzines a la zona est, fent límit amb la Garrotxa, o les indòmites cales verges del Cap de Creus (Cadaqués, Llançà i Port de la Selva): que amb les seves pedres planes conformen un paisatge lunar que sembla arribat d’un altre planeta.

Els seus paratges, pentinats intermitentment pel vent de la Tramuntana, s’estructuren en un espai on el cel sembla tocar la terra. En aquesta comarca d’han trobat refugi diferents artistes de repercussió mundial de l’últim segle. Perquè a part d´haver vist néixer al geni de Salvador Dalí, aquesta terra ha acollit personatges com Picasso o Marcel Duchamp. Més recentment, és la casa de nous artistes plàstics que han decidit establir-s´he en aquest entorn de subtil bellesa. Cadaqués i altres pobles s’han de convertit en pols de l’art contemporani. En ells s´organitzen exposicions i trobades culturals de gran nivell. Durant els mesos d’estiu és habitual que es solapin alguns d’ells.

Estil de Vida Rural

Aquesta comarca té un esplèndid entorn natural i una rica vida cultural. Com a resultat d´això, els bonics pobles medievals que conformen l’Alt Empordà, s’erigeixen com una de les comarques més recomanables a l’hora de plantejar la compra d’una Casa Rústica en un entorn veritablement especial. A House Catalonia volem ajudar-lo a trobar l’habitatge que millor s´adapta a les seves necessitats. En conclusió, volem ajudar-lo a gaudir d´un veritable estil rural.